Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän..




Din väska

 

om jag packade din väska

med dig

 

du skulle ha glädje

du skulle ha lycka

du skulle ha all kärlek

 

du skulle ha värme

du skulle ha trygghet

du skulle ha djup visdom

 

du skulle ha inre styrka

du skulle ha djup

du skulle ha sol

 

du skulle ha varma tofflor

du skulle ha goa vänner

och en fin pläd

att värma dig i

där framför brasan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-21 06:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Å ..den vill jag få ...så fin till din vän
2011-09-21

  Anna*
Åååå, en fantastiskt hjärtevarm dikt som är innerlig! Lyckliga den som får väskan :-D
2011-09-21

    ej medlem längre
En underbar väska du packar!
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP