Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän?

en vän är en vän

är alltid en vän?

även om den sårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å ena sidan kan man såra helt ofrivilligt, å andra sidan kan det vara utstuderat . . .
2011-09-22

    Birgersdotter VIP
jo om den är ärlig på rätt kärleksfullt sätt och vill ditt bästa-
2011-09-22

    Ken Cassel
om vännen sårar, så är det nog oftast inte meningen
Men man vet aldrig riktigt
Hi Hi

Kramar!
:)
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP