Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Kvinnor..feminism..

jag ser som hela tiden..vackra dom är...
jag håller dom alltid kär..
dom har alltid en man i sin hand...
lever nog för sitt kära land..
kanske dom sitter och hånglar på rummet dom med?
står "den" på led?
inga problem för att det ska funka..
ta hit den så ska jag minsann r-nka..

feminin som jag är..
kondom är inget besvär..
aids ska man vara noga med...kan vara en fara...
säker sex ska man asbsolut inte ens undvara..

ska nog smeka där det kan tänkas vara..
på den frågan ska du inte ens svara..

lär nog bli med barn utan...bidrag och lite annat?
skulle kanske i sängen stannat?

nä,strunt samma.."hala fram den"...den får duga
nu ska jag jävlar börja suga....




Fri vers av anita VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 19:56



Bookmark and Share


  Federico Romano
Sensuellt,modigt, balanserat..
2012-09-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha en sköning
2012-05-04

  Kalle.O
Ord och inga visor!
2011-10-06

  nalltuss
Hade du en fan-club skulle jag vilja vara med
2011-10-04

  Rasmus Ström
Det där var coolt
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP