Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


jag vill till frankrike...

en stad..vackert är det...
språket? svårt så vitt jag vet..
men älska där..vill jag göra...
dricka vin..förföra..dansa hela natten..
skrämma slag på snuten..kanske rent av på katten?

jag vill åka dit...flyget går säkert dit..jag vill det
längtan är het..

nattklubbar lockar mig..jag vill pröva gruppsex med en kvinna
en man och kanske rent av något snygt vinna..

vi ska göra det på ett hotellrum..leve amore...skiter i vad stateb säger om det
om den saken? ingen som vet.

Ta hit lite rött vin. Nu ska vi leva rövare!




Fri vers av anita VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 20:19



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Härlig text som flyter på Frankrike är fint
2012-10-10

  nalltuss
Men var ALDRIG ensam på nattclub i Moulin Rouge. Blev själv rånad.
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP