Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens ord talar då nakenhet visar sig

Tystnaden lägger sig
som ett tjockt täcke.
Blickar tappar fokus
tankar sprids.

Tittar försiktigt
tårar rinner sakta
kinder blir våta

Sakta kommer modet
sakta rinner oro bort
sakta sträcker en hand ut sig
möter den våta kindens
sälta

Försoning
omfamning
utan tidsrytm
bara vara kvar

Ett litet leende
ett litet hopp
en liten tro

Viska kärlek i örat
krama mjukt
kyss ömt
vårda hjärtat
vårda själens rum




Fri vers av Filosofen2
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-23 00:41



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En vacker morgons läsning fann jag här.
2011-09-23

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2