Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där

jag vill sova

under dina ögonlock

 

jag vill andas

i din näsa

 

jag vill tala med din mun

så där som bara du kan tala




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-24 23:00



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert men kanske lite obekvämt ha ha
2011-09-24

    ej medlem längre
fint :)
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP