Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelkuren efter tuffa tider

Efter en tuff dag, då vyn varit dimmig och inga roliga ting kunnat tass in, så är en dusch under hett vatten med mycket lödder mirakelkur.

Det är som allt bara rinner ur sinnet och kroppen, återskapar en ny skapelse som vidareutvecklar sinnena.

Nyanserna kommer tillbaka för att stanna och höstsolens matta strålar kan nå skärpan igen, liksom min katt, som sitter och tvättar sig på soffan i köket intill bordet.
Hennes matta ögon visar trötthet blandat med längtan ut, så hon kan jaga möss igen. Sakta rullar hon ihop sig, tvättar och nattar sig en liten stund.

Åter igen lägger lugnet sig över min själ, baddar in hjärtat med balsam, så det skonsamt läker och blir starkt mot svåra påfrestningar igen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ska det vara...skönt lugn över dessa ord
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2