Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens värsta mardröm

Sätter sig ner....

Önskar orden kommer...

Gråter, blir förtvivlad...

"Snälla kom igen!"


Tappar känslan...

Dör!

Vaknar kallsvettig....

Tror det är en dröm...

Nästa

nästa

nästa

nästa dag lika dant.


Vill inte ha denna svåra kramp...

Känns som ett handikapp...

Många idéer öppnas, åter ett försök...


Tar papper

penna

vaknar mitt i natten

åter igen tomt....











Plötsligt en dag släpper allt
orden flödar och lyckan
finns det ingen gräns på.

Orden, känslan, vidgar vyerna
lyckan öppnar åter igen
poetens port.


Skrivkramp hör till alla
skrivande människor, ingen
kan förstå vilken plåga det
ger.

Inspiration visar skrivandets
alster, åter igen
infinner sig känslan.




Fri vers av Filosofen2
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-29 20:06



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket igenkännande. Bra.
2011-09-29

  Mats Henricson
Fullträff !
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2