Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosion

Älska här och nu, finn energin då
nakenheten blottat sitt ansikte,
vissla dansa utan broms på begär.

Skånes slätter vittnar om kvinnans
kurvor, då mannen känner åtrå
inför figurens under.

Lemmen styvnar, lusten ökar,
blodet får pulsen att fara högt.
Bröstvårtorna står ut, då skötets
ohämmade hav flödar till innan
älskogens vilda lek sätts igång.

Silhuetten döljer ansiktets former,
då endast konturerna öppnar
vågorna lusten skapar.

Likt en båge böjer hon sig
då mannens utforskning
ökar kartans intresse.
Inte förrän orgasmens höjdpunkt
når ljudets lustsång, slutar
han forma erogena punkters
känslighet.

Kvinnans kraft återtar mannens
begär, då hon kraftfullt erövrar
kroppens mystik.
Hungrigt lutar hon sig över
honom, leker, formar
tills lämmens styrka kan
öppna visdomens dörr.

Glöden öppnar sinnena
då åtrån övergår i
en evig rosengård, där
stjärnor visar sitt glittrande
och inga hämningar
existerar.
Då orgasmerna förenas
delas vätskorna innan
lugnet lägger sig.

Romantiken känns i hela
kroppen, då allt runnit av
och stilla liggandes tätt intill
nakna under samma täcke






Fri vers av Filosofen2
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-29 21:17



Bookmark and Share


    AA VIP
Sensuell och vacker text. Mycket energi... AA
2011-09-30

  Ari Viklund
Asch! dom är så fega bara, därför
inga kommentarer.. Drömmaren1!
Du har så skönt fångat den finaste
kärlekens lust, under av älskande
som spränger alla sinnets gränser
i extasens höga härliga explosion!
2011-09-30

  Junitvillingen
Härlig text, så sensuell & vacker. Fastnar speciellt för:

"Glöden öppnar sinnena
då åtrån övergår i
en evig rosengård, där
stjärnor visar sitt glittrande
och inga hämningar
existerar."

Eloge till dig, denna text borde haft fler kommentarer ju!!!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2