Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklänges framlänges

jeh as ud  du sa hej        

jeh as aj  ja sa hej      

 jeh as iv  vi sa hej           

ardnarav llit   till varandra     

 

tlla rav ted det var allt

 

sagäs edvöheb mos som behövde sägas    




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-29 21:56



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Kreativ och underbart estetiskt
vacker är den..

jag älskar den :)
2011-09-30

  Sofhia Wirström
hihi rolig idé ;)
2011-09-30

    ej medlem längre
Helmysko asså ;) !
2011-09-29

    Birgersdotter VIP
ha ha du är så kul!!!
Känns som när man försökte hitta
på hemliga språk med sin bästis
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP