Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

 

 

 

När jag ser på stjärnhimlen

så ser jag dig

min själ

och jag längtar hem till dig

underbara ljus

källa av liv

vackraste stjärngalax

och jag längtar hem till dig

min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-01 19:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
tycker om
2011-10-01

    Ken Cassel
Tjusigt, Nina!
:))

Mera kramar
2011-10-01

  mare VIP
Fin dikt
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP