Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förut är förevigt....

 

förut är för evigt

och nu är nu

 

 

 

 

 

älskade

glöm inte

glöm inte


 

 

jag gav allt

allt som du gav

och mer


 

 

jag älskade

mer och mer


 

 

just det

det du kände där

i  min varma andedräkt


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och ser du

ser du mina vingar

nu när jag flyger högt

ovan molnen

högt 


nu när jag dyker ner där 

djupt ner

i havets djup

för att söka min skatt


 ja

jag simmar i havet


jag simmar på djupet


 

 

 

 

 

 

 

 

du vet ju

att jag är en sjöjungfru


och när man kysser en sådan 

blir livet aldrig som förut


 

 

 

 

förut är för evigt

och nu är nu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

varje kyss jag gav

kändes där 

på djupet

där jag nådde din själ


 

 

 

 

 

 

 

känner du älskade

känner du 

mina kyssar

på din hud?


 

 

 

 

 

 

 

ja jag vet att du känner

som förut

du kan bara inte uttrycka det

med ord

 

 

 

 

 

 

 

men det räcker

det räcker med dina heta kyssars djup


 

 

 

förut är för evigt

och nu är nu



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-02 16:11



Bookmark and Share


  poetryGirl
härlig havskänsla...
2011-10-02

    ADI Nehlin
vackert!...
2011-10-02

    Birgersdotter VIP
Underbar!!!- lilla sjöjungfrun...
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP