Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tittar in tittar ut tittar in tittar ut


LEVA Haiku

NU VÅGAR JAG MÖTA VÄRLDEN!

Nu vågar världen möta mig!




Bunden vers (Haiku) av Filosofen2
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 22:05



Bookmark and Share


  Ari Viklund
vaken så det förslår är du
2011-10-02

    ej medlem längre
Som en härlig trumpetstöt av livsglädje! Stor applåd.
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2