Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel




Doft

 


du doftar

du doftar kärlek

du doftar rosor

du doftar liv

som jag

kan känna

så djupt in

och din doft

stannar kvar 

när du har gått

och jag älskar

din doft

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 717 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-04 21:42



Bookmark and Share


  Zelogath
Kärlekens dofter
Det finns inget som doftar bättre
Som ett rus
Kärleksrus
Det är det bästa
Som livet har att erbjuda
2011-10-05

  Maj-Lis VIP
Härlig doft
2011-10-05

    ej medlem längre
Härlig text !
2011-10-05

  Stjärnöga
Kärlekens doft..

underbar
dikt :)
2011-10-05

    ej medlem längre
Njuningsfullt.
2011-10-04

    AA VIP
Vackert...Fin text.
2011-10-04

    Birgersdotter VIP
läste orden först till musiken
Sen blundade jag till den underbara musiken som lyfte
och talade till min själ
2011-10-04

  Nils Teodor VIP
Vacker i både form och innehåll
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP