Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

 

nostalgi

underbara

 

underbara känslor

i natten

när vi brinner

 

dina ögon som älskar

som stjärnljus

 

du som möter min blick

så djupt

 

så underbart varm

som solen

 

du trycker dig mot mig

så 

 

och jag vet

vad det är

 

det jag känner

när världen snurrar

och jag andas

just så

 

just så

som man andas

när man älskar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-05 17:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
stark brinnande text
2011-10-05

  Rise Little One
Det brinner en stark låga från din text
2011-10-05

  Zelogath
Nostalgi och kärlek kombinerat
En oslagbar kombination
Det ger bränsle till livet
I en evighet
Applåd!
2011-10-05

    ej medlem längre
Snyggt !
2011-10-05

    Ken Cassel
Du andas sådär häftigt, vill jag tro
Ett gott tecken
;))

Kram på dig, Nina
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP