Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fingertoppskänsla jag sökte . . .



Elasticitetens spänstighet
fjädrandes
i omfamnandets
illusionerande passion

fashion

en schablon inlindad i ord

där silkeslena fjädrar
kittlar orimligheter
i extasens ekande korridorer
för att slutligen tömmas ut
i trötthetens famn . . .

men ej glömmas inom rimlig tid


Jag kom

jag såg
jag njöt


jag vandrade med blixtar i ögonen

stjärnvandrare
vart bär vägen


. . . och                    
njutningen var fulländad

extasen uteblev ej        
nöjd, trött och uttömd
   

och denna natt ska njutas
i slummerns obetalbara tempel
inlindad i duntäcke
med huvudet på kudden
tills morgonklocka jublar
i mörka morgontimmar

Another time

Another Place


i bilars
strålkastarsken
på våta vägar
längs Glomman
till hägrandets palats
där dagens jobb
tar vid

GOD NATT
må mina rader vagga er
till sömndrucken befrielse

GOD NATT






Fri vers av DanSan
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 21:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Livsbejakande!
2011-10-09

  Carl O Andersson
Utmärkt formulerat Dan
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan