Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diktstafett..alla är välkomna..tagga med ordet Makt..

 

startad av 

:) Birgersdotter och Ninananonia




Makt? (diktstafett)

 

din makt

älskade

 

din makt

den är mig övermäktig

 

mäktig för att du är så

så magisk

 

magisk som den vackraste

magikern i världen

 

makt?

makt är just det

du har

över mig

 

när du berör mig

med dina blickar

 

när dina ögons djup

smeker 

 

med din djupa blick

så fylld

av det magiska 

 

som kärleken

är

 

din makt

din makt över mig

 

den är bara

 

ja det mest underbara 

det mest otroliga

man kan uppleva

i livet

 

och när du älskar mig 

ger jag dig

all makt

all makt över min kropp

 

för det är det

jag vill

jag vill möta dig

på djupet

vila i din ömmaste famn

 

och du vet ju

att jag litar på dig 

till 100%

 

att bara få vara

maktlös

det är makalöst

underbart

 

bara vara där

i dina trygga 

 

att bara få vara i dig

älska med dig

så så

bara så

 

så som jag

älskar dig

så som du

älskar mig

 

ja just så 

så som när jag andas 

andas dig 

min älskade

 

du äger makten

över mig

varje del

av det som är jag

 

bara för att

jag vill det

 

ja din makt

den älskar jag

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-07 17:03



Bookmark and Share


  dead_prez
jag vill vara med. skall jag bara kopiera den och fortsätta?
2011-10-07

    Birgersdotter VIP
Underbar makt i viktlöst tillstånd...nästan svävande
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP