Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Feminism..

om du ombedes "hala fram den"..tänker jag "putsa stången" på dig
viska i ditt öra "du tillhör mig.."

känna på mig? smeka lite grann..? härligt ska det vara
i sängens halm kan bara älskande svara svara..

en 69:a ska vi kanske göra..jag är din kvinna nu..notera det
nu ska vi vara het..

kläderna? ja, dom ligger där dom ligger...
du smeker den och tigger..

stackars man...vi skulle haft med en kvinna..
feminin och lite orgasm vinna...

hoppas nån har kondomer..utan det..
vete fasen hur man kan bli het..

särar på dom redan..kom in nu.....börja köra
benen börjar sig redan röra..

tänkte på kvinna också suga..
tro mig...tänker fan inte ens om upphetsning ljuga..

kör nu...min vän




Fri vers av anita VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 19:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
absolut, mannen tillhör alltid kvinnan, inte minst när hon suger musten av honom:)
2012-05-04

  lodjuret/seglare VIP
Du är mycket för den sortens kärlek
vilken kommer sig med att leka
snarare än att bara leka med löften
eller leka med bara nakna ord
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP