Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Mina tårar rinner för dig.

Sitter och tänker på dig.

Jag vet att du har mig i dina tankar där du är.

Saknaden efter dig är så stor att min tårar rinner för dig.

Vi borde stå och hångla nu utanför den låsta porten nu.

Du klädde av mig plagg efter plagg där vi stod.

Jag slickade dig i örat och du blev så tänd på mig,
att jag låste upp dörren och vi hamnade i sängen.

Vi älskade länge och väl.




Fri vers av anita VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 19:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsamt..och berörande..
2011-10-10

  nalltuss
Du har gett ordet hångla en helt annan finare klang.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP