Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rannsakan

Lys i min själ

Rannsaka mitt hjärta

Pröva mina gärningar

Du som vill mig väl


Lys på min stig

och om jag är stadd på avigväg

säg till mig

Här är vägen

Gå på den




Fri vers av Vici
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-10 14:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
"Rushing wind, blow through this temple..." (Keith Green)
"Herre, låt elden få brinna
Låt den få brinna klart
Låt den få bränna ner
allt i mig som inte Du vill ha där
Låt den få brinna så att Du
Herre, bara Du blir kvar"
(Jonnie Slottheden)
2011-10-24

  Bibbi VIP
Amen!
2011-10-10

  Anita Brännström VIP
det ska stå, -med mina erfarenheter-
2011-10-10

  Anita Brännström VIP
Fint skrivet...ja tänk om jag men mina erfarenheter kunde visa dig en bra väg, men kan jag? ..är jag tillräckligt vis för sånt? Jag som själv trampat snett på livets olika stigar , så många gånger....
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici