Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga går i trasiga skor

”Somliga går i trasiga skor
säg vad beror det på?”

Somliga går med öppna sår
säg måste det vara så?

Skall vi fortsätta sitta
med korslagda armar

och knyta vår näve
och hytta åt Gud

när Han redan för länge sen
sagt oss

Älska din nästa
och håll mina bud

kroppar helas
och själen blir fri

händer knäppas
och anden få liv

Slängas kan den trasiga sko

Men säg
vill du låta dig fyllas med tro?




Fri vers av Vici
Läst 636 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-10 14:59



Bookmark and Share


  LassO
gå i frid, ät dej mätt, säger väl de "lite" ironiska orden, men vi gör ofta så...oftast kanske
2011-10-28

  LassO
gå i frid, ät dej mätt, säger väl de "lite" ironiska orden, men vi gör ofta så...oftast kanske
2011-10-28

    AA VIP
Fint skrivet. Sant.
2011-10-23

  Anders Nordlander VIP
jag tror ingen människa kan bli helt fri från livet alla krav och påfrestningar inte ens genom att ha en tro, men man kanske är en bit på väg
2011-10-21

  walborg
Vilken underbar text denna! VArmt tack!
2011-10-11

  Bibbi VIP
"Se Jag gör allting nytt" kommer till mig...
2011-10-10

    ej medlem längre
Ja, det vill jag! Vill fyllas med tro! Fint m. fint!/Birre
2011-10-10

    ej medlem längre
En fin text som berör något djupt inom.
2011-10-10

  mare VIP
Mycket bra skrivet, så sant
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici