Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


jag & du...

min vän...som jag älskar över denna jord..
finner inga sakliga ord...
ja, jag vet att du med mig vill häftigt hångla
se där ska vi inte krångla..

Passionerat älska..pussas..rent som alltid vi gör
fårhållanden ska inte hållas utanför

ska du smeka mig..får du vara öm mot mig
viska "jag älskar dig"...

jag vill nog känna på dig..smeka dig..pussa på bara dig
du vet vart du har mig..

när du och jag...ska "dunka på"..
kan lista ut hur det kan gå...
min vän...




Fri vers av anita VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 15:55



Bookmark and Share


  nalltuss
Jag älskar den här typen av dikter av dig ,fria från äktenskapets band. Allmänt kan sägas om dig att du är opretensiös, alltså ingen dolt "titta vad jag är duktig-motiv" bakom, en diagnos som alltför många konstnärliga utövare lider utav, och därför aldrig når toppen. Du är bättre än du själv tror.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP