Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodeo Drive No.6



Du är min !

Jag är 600kg hingst
Du är bråkdelens ryttare

Du lättar

av mina musklers anspänning
mina kroppsliga krumsprång
kastar dig att sväva

Du är min

pumpande mjölksyra
styrka mot envishet
ego möter attityd
släpper mig inte

Du är..

faller tillsammans
svarta ögon
glänser av utmattning
gnistrar av revanchlusta

Du är min like...




Fri vers av Ord
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-01-11 12:00



Bookmark and Share


  Jennie
sorry, först lades ingen kommentar, sedan kom alla fyra efter 4 försök...ja ja, bättre 4 st än inga alls :D

Jen
2006-01-16

  Jennie
WOW, kan inte annat än le här!

En klar femma till dig!

kramis Jen
2006-01-16

  Jennie
Jag kan inte annat än le här.

En klar femma till dig min Vän!

Kramis Jen
2006-01-16

  Jennie
Kan inte annat än le här.

En femma till dig, min Vän.

kram Jen
2006-01-16

  Propella
Ståpäls-varning på den här. Mjuk-sensuell, varm, kittlande. Mmmmmm.
2006-01-13

  vega lando
jag kastar mig även in bland dina alster
och blir inte besviken,
ordens gåva besitter även du=)
"av mina musklers anspänning
mina kroppsliga krumsprång
kastar dig att sväva"

är otroligt välskrivet!
kastar dig att sväva...
är bara så drömskt, jag lättar definitivt och ler i denivit!
2006-01-12

  Last Word Spoken
Fan! Nu är jag här igen,

beroendeframkallande

så lika bra jag hämtar

6

hem,

dikt Rodeo Drive No.6

tar jag med mig hem.

Rodeo Drive No.6

har blivit min

Fetish!

Tack igen!

:))/BusFia
2006-01-11

  sol
gillar.."ego möter attityd"..
men exakt vad som
händer här, de vågar jag inte
uttala mej om - eh, men
texten är råstark, verkligen!
å med min positiva fantasi
fantiserar jag hur jag vill...

hm, 600 kg hingst..skymtar;
ett bra självförtroende!
som sagt råbra - råstark!
2006-01-11

  Last Word Spoken
Hör musik när jag läser Rodeo Drive No.6

Hör Gyllene Tider; vill ha dig i mörkret hos mig

tiden den stannar


längtar

flyger


svävar fram

låt det aldrig ta slut!


Känner doften av en sommar dag

nyklippt gräs, kokos sololja, bikini

och kärlek i atmosfären.

Fina assosiationer av din dikt!

Tack! //BusFia
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord