Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle väl Gud ha sagt...


väste den satans ormen

och hela mänskligheten föll




Fri vers av Vici
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-13 14:27



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Mmm det var detta han sade.
2011-11-09

    ej medlem längre
Vackra ord att tolkas fritt!
*gilla*
2011-11-01

  LassO
"kvinnan du gav mej" sa Adam...
2011-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
De fasansfulla konsekvenserna har vi sett om och om igen.
ÄNDÅ finns det "KRISTNA" som instämmer i väsandet och ifrågasätter Guds Ord.
2011-10-24

  Regular
http://www.youtube.com/watch?v=jgFU5Ak88-k&feature=related

2011-10-14

  Regular
R-L...cant blame me for trying ;-)
2011-10-14

  Seglaren
@Regular
du övertygar inte mig
gud är ett fantasifoster, liksom många andra gudar i romersk och grekisk mytologi
Zevs, Jupiter är inte mer eller mindre sanna än Yahweh som du tror på.

Yahweh finns som ett inlärt mönster i ditt huvud.
Att uppfinna väsen i stenar eller kristendomens judiska gud och säga att de existerar är falskt. Det är vidskepligt. Inte bättre än att tro på väsen som tomtar och troll i sagorna.
Bibeln är den kristnes, islamistens och judens sagobok.

-mvh- lacket
2011-10-14

  Bibbi VIP
1 Mos. 3:15
"Och jag skall sätta fiendskap mellan dig och kvinnan och mellan din säd och hennes säd. Denna skall söndertrampa ditt huvud, och du skall stinga den i hälen."

Gud var snabb med lösningen och strävar nu efter att vi ska göra det rätta valet i tiden. Han önskar vår kärlek av egen fri vilja.
2011-10-14

  Regular
Jupp föll och det ordentligt...

- Jag föll inte skrek Adam och sprattlade med benen...
- Nähe...och varför ligger du ner då?
;-)

Vi såg ateismen och "upplysningens" era under 1900-talet
...den goda humana mänskligheten, i eget namn....resa sig upp?
Knappast.

Den rena ateismen är i sig en utopi, en vidskepelse utan dess like och dess tal värre skrock än något annat jag hört

Dess profeter må vara högljudda...men dess diakoner ständigt
"lysande" med sin frånvaro i denna vår värld.


Den som inte tror på en Gud och en djävul i denna vår värld
måste ha satt sig under reklamen och gått ut och pissat när filmen pågick ;-))
2011-10-13

  Seglaren
Den som tror på Gud
eller på Satan hamnar i problem.
Jag spottar på Gud och klappar Ormen på svansen. Utan vidare. Därför de är båda fantasifoster av den mäniskliga hjärnan.

Jag tror inte på något skrock eller någon vidskepelse.
Jag är alltså Ateist.
Och nöjd med det.
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici