Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohmani bemehum

ohmani

bemehum

ohmani bemehum

Inuti mig

dansar min själ

dansar 

inuti mig

sjunger min själ

sjunger

inuti mig

sjunger kärlekens helande sång

kärlekens helande sång

ohmani bemehum




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-19 18:05



Bookmark and Share


  Elwania
så underbar chant
2011-10-19

  Let it go VIP
Ohmani bemehum! Som en bjudning till livets dans, bugar och tackar!
2011-10-19

    Ken Cassel
Kärlekens helande sång är alltid lika trevligt att höra
:)

Kramar!
2011-10-19

    Birgersdotter VIP
Härlig rofylld vaggande
2011-10-19

  Linda CH VIP
Rofylld, meditativ text med kärleksfullt innehåll. Ljuvlig!
2011-10-19

  Mr Lindemann VIP
En fin och vacker sång om själen som när hjärtatats melodi - i tid och otid
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP