Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppkomst


Mörkret och ljuset
däremellan
gråskuggors dal
elementens kamp
Atom, proton
neon, positron

utan vore allt kaos

om allt vore ingenting
så är ingenting allt
och i detta allt
befinner vi oss
bland ingenting
av någonting
någonsin

Acceleration av partiklar
i ett kretslopp av tid
jord eld och vatten
blandas med osynligt syre
och i etern hörs orden
- Vem är vi?




Fri vers av DanSan
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 08:29



Bookmark and Share


  PPQ
fantastisk text :D
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan