Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ab imo pectore




Nog?

Jag har fått nog

av din lukt

du vet

den där som stinker

stinker av hat

den lukten menar jag

den där som inte kan kommunicera

med människor


 

 

så numera

känner jag bara

kärlek

när jag tänker

och tänker det gör jag

ofta




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-20 17:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja med......
2011-10-20

    ej medlem längre
En fin text med stort innehåll.
2011-10-20

    ADI Nehlin
..den doften kan man vara utan..fint skrivet
2011-10-20

  Seglaren
"så numera
känner jag bara
kärlek"

Usch. Va less jag skulle bli.
Men jag har väl fått för
lite kärlek.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP