Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affirmare




Kom änglar


Andas i djup

trenne          gånger

känn ljuset     flöda ovan

i himmelens         sfär

där änglarna bo

så min själ

så i ljus

Kom       änglar

fyll mig        med ljus

låt mörkret      skingras

upplösas               i intet

låt kärleken    ta plats 

i mitt hjärtas        djup

låt ljus och kärlek fylla 

mitt liv med gränslös kärlek

i evig tid

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-22 10:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker önskan
2011-10-22

  Anya VIP
En vacker bön, så ser jag dig text!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP