Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vind



Du drog igenom mitt liv

som en vind

du snittade mig i två

förstod sen

levande

blir endast

den som först faller

i marken som ett frö

och dör

helas gör den sen

i en




Fri vers av Vici
Läst 398 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-23 00:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
tycker om
2011-10-28

  Blåbäret
bär sin rikedom denna
2011-10-27

  Ninananonia VIP
Ja just så..
2011-10-24

  marie-helene
Ja det är i den bemärkelsen en vinst att dö...Fint och tänkvärt ordat...
2011-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Vetekornets lag, mon ami.
2011-10-24

  Regular
Grattis till placeringen!
2011-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-10-23

  Bibbi VIP
Exakt.

En stor hemlighet i detta.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici