Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oheliga alliansen



Jag

Mig

Mitt




Fri vers av Vici
Läst 430 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-24 00:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-10-24

  mare VIP
Inte bara Alliansen, människor i allmänhet bär dessa ord...syns så klart i samhället, överallt..
2011-10-24

  Gunnar Hilén VIP
Ack så sant ! I kombination med skylten "Välkommen" på så mångens hus !
2011-10-24

  marie-helene
Så sant det du skriver....
Men tyvärr så är det lätt för människan att följa med den strömmen idag...
2011-10-24

  Bibbi VIP
Skriver under på Regular här:-)
2011-10-24

  Regular
få ord
mycket mening
Applåd
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici