Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walk beside me

 

walk beside me

walk in heaven

on the path of gold

walk     walk     with me

let's make our journey into the sky

where     soft clouds     arise

where rainbows are golden

where souls are forgiven

and gold is silver

lets walk

walk with me

into heaven

up in the sky

lovers paradise

for eternity

walk beside me

walk in heaven

on the path of gold

walk   walk   with me

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-31 17:54



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Så nostalgisk :)
Gillar !
2011-10-31

    Ken Cassel
Det blev mycket gående och promenerande i det här alstret
`suck`
Och jag som har gått så långt idag allaredan
Hi Hi

Kramar!
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Väldigt vackert
2011-10-31

  Johan Bergstjärna VIP
Wonderful!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP