" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en underbar poet Bibbis text "Profeten Joel"




Då dag blir natt..

 

sol

i  mörker

måne     i   blod

viskar i    skymning

kärleks ljus

 


 

 

sol

brinner

värmer    i      hjärtan

låt oss vandra       till himmelen

vägen till himmelriket är där    

i mitt hjärtas djup

 

 

 

 

då  

dag  blir natt

då månen  är  mitt blod

då själen är            mitt ljus

ty när sol                  är mörker

och månen              är blod

vandrar jag   i   kärlek

i evig tid

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-29 09:58



Bookmark and Share


  Lethe
Underbar, älskar den! Applåderar och bokmärker!
2011-10-29

  Bibbi VIP
Tack min vän!

Applåd och bokmärke.
2011-10-29

    Birgersdotter VIP
väldigt fin
2011-10-29

    ej medlem längre
du skriver så bra nina--vill du bli skrivarvän--Matte
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP