Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordår? Vad är väl det i det stora hela?  Vi är energi... kärleksenergi..

det är det enda som betyder något..




Det finns?

Det finns gamla människor som är unga?

Det finns unga människor som är gamla?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-30 09:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Presis så är det......
2011-10-31

    ADI Nehlin
visst gör det..väl skaldat
2011-10-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
tidlöst
2011-10-30

  Jakob Drakros
Jag är urgammal :)
Gillar!
2011-10-30

  TT
...fyndigt...för så är det ju...!!! :- )
2011-10-30

  Maj-Lis VIP
Ja så är de
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
Jodå ...det har jag många exempel på
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP