Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är kort.


Sade jag dig hur dyrbar du är



Sade jag till dig att du är älskad

eller glömde jag det


När vi möttes än här, än där

sade jag att någon höll dig kär


Att himmelens och jordens Skapare

längtar efter ditt sällskap


Att även jag håller dig kär

Sade jag dig hur dyrbar du är




Fri vers av Vici
Läst 309 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-30 22:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En bra påminnelse.
2012-06-13

  Kalle.O
Fin!
2011-11-11

  Regular
Varma ord i en allt mer höstlylig tillvaro
2011-11-06

  Bibbi VIP
Amen!

Så viktig påminnelse!
2011-11-01

  mare VIP
Livet är som en vind...fin dikt..
2011-11-01

  kerstin skriver VIP
mycket varm och fint skrivet!
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
viktigt tala om det man känner
2011-10-30

    ordskalv
Vi borde bekräfta varandra mera och uppmuntra till att lyckas. Skänk en kram till en främling eller le bara åt någon du träffar på ica. En bekräftelse sår ett frö som sedan sprids vidare. Vi är alla dyrbara och det bör vi få veta. Detta var en mycket fin text!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici