Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonkärlek II

Min syster. Du drömde om mig i natt… Jag satt i en kajak och hade tappat ena paddeln och drev bara runt planlöst utan att kunna styra. Sedan såg jag dig av en slump på land efter åtta timmar och när jag ropade kom du och räddade mig.

Min syster. Vi kliver om igen i farkoster paddlar ut eller simmar. Efter stormar och skum svält och förfrysningar slit med öskar och trasiga åror kommer räddningen. Om vi behåller oss.




Fri vers av Elin S
Läst 336 gånger
Publicerad 2011-11-07 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S