Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

vägen är öppen

ser du

ser du vägen in

in i hjärtat

ibland gör det kanske ont att känna

men det är ändå bättre att känna 

 än att inte känna något alls

så se

vägen är öppen

in till ditt hjärta som dunkar och slår

vägen är öppen

ser du

ser du vägen in

in i hjärtat

ibland gör det kanske ont att känna

men det är ändå bättre att känna

än att inte känna något alls


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-02 10:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ett varmt hjärta har duv
2011-11-03

    ej medlem längre
Sant..känna måste vi nog..!
2011-11-02

    maija tuori
Så ska det vara ...väldigt fin dikt ..
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP