Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland stjärnor

 

nu

nu så stilla 

nu så mjukt

nu så ömt

hör du 

jag sjunger nu

jag sjunger

sången

med toner

toner som flödar 

varsamt mjukt varmt

mjukt och ömt som du

nu sjunger jag

sången

sången

om dig

att jag älskar 

älskar din ande

älskar dina steg

älskar dina viskningar

varma viskningar i natten

när du rör vid mitt hjärta

hoppar jag av glädje

flyger jag fritt 

ovan där

ovan himmel

ovan jord

svävar där 

högt uppe

bland stjärnor

bland stjärnor

älskade




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-03 20:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin, som en kärlekssång. blir varm av dina ord.
2011-11-04

  Lars Hedlin
Känslor på högsta nivå! Så fint så besjungande vackert! kram
2011-11-04

  Elwania
mjuk och fin
2011-11-03

    Ken Cassel
Applåder, Nina!
Hi Hi
:)

Mera kramar!
2011-11-03

    Birgersdotter VIP
Du kan verkligen beröra och skriva så man känner och njuter..
2011-11-03

    ej medlem längre
Fint igen Nina !!!
2011-11-03

  Rise Little One
Visste inte att orden kan omvandlas till vacker form som du gjorde....
Texten är så fint, så fint som en saga...
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP