Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankh




Det är dags nu

 

   det är 

 dags           nu

för             dig

att          visa

vem du är

och jag vill inte att du visar mig

min spegelbild

jag vill

att du

visar mig

vem du är

för jag vet

 redan

vem

jag är




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-04 12:00



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Kul :)
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
viktigt visa vem man är
2011-11-04

    Ken Cassel
:))
Hi Hi
Du vet vem du är....
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP