Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din?

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din

din hand 

din mun

din kropp

förseglar mitt öde

där orden blir sveda

där orden blir makt

där armar blir veka

av galler av järn

fjättrad inom

dina hårda

kalla ord

hånad

till döds

inuti

din

cell

 

 

 

av

järn

droppar

mitt blod

blod

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-04 20:41



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Fjättrad
i en kärlek
utan slut..

berörande
smärtsam..
2011-11-05

    Birgersdotter VIP
Oj oj....hårda ord i bloddroppsform
2011-11-04

    Ken Cassel
Hi Hi
:)
2011-11-04

    ADI Nehlin
fin
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP