Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna kväll välkomnar jag alla, levande som döda, att njuta av höstens mjuka mörker och mina tända ljus.




Välkomna hem



När väven är tunn

hör jag era röster sjunga

livets och dödens lov

 

I novembers mörker

tänds era själars ljus

av mina frusna händer

 

Sen sitter jag i stillheten

njuter av mörkrets värme

och er närvaro

 

Välkomna är ni i mitt hem

fira natten i sällskap

den natten då alla åter vänder




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-05 20:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tack!
2011-11-10

  Linda CH VIP
Stämningsfull vacker text!
2011-11-10

    AA VIP
Fin, ömsint hyllning till Alla Helgons Dag....
2011-11-06

  Eva Langrath VIP
En vacker tillägnan till de som gått föe oss.
2011-11-06

  SagaArt VIP
Fin hyllning till "alla själars dag" eller Alla helgonens dag. Vacker och välkomnande text. Kram
2011-11-06

  Michaela Dutius
En mjuk och berörande välkommen dikt!
2011-11-06

    ej medlem längre
Ett välkommet ljus i dagens mörker
2011-11-06

  Ingela Svenson VIP
en mycket fin text, ljus och värme i november-mörkret
2011-11-06

  PPQ
fantastisk text tack:D
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP