Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komparera

ja jag kände mig mörk inuti

 




Mörkt

När livet var mörkt

och jag inte trodde

att det kunde bli mörkare

så blev det det

mörkast.


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-06 14:11



Bookmark and Share


    Ken Cassel
ännu mörkare, menar du väl?
Mörkast = svart
Hi Hi
:)
2011-11-06

    Birgersdotter VIP
ibland är det så ..tur det vänder...
2011-11-06

  Seglaren
Det totala mörkret.
Fint skrivet
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP