Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där?

 

tänk

när                  om 

du                          håller

   det                   kanske

  där               just

där




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-06 23:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mitt i prick:)
2011-11-08

    Birgersdotter VIP
läcker...
2011-11-07

  ExtraordinaryMe
Gillar verkligen den här :)
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP