Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så kom

 

 

i längtan till den mjuka marken
vänder sig tiden bakåt
söker sig skuggan till solen
löser jag mina tårar i minnet av dig

så kom,
smyg tätt intill
slut dina armar
om vårt eget univerum
där sagor har ett lyckligt slut




Fri vers av kath
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-01-14 09:11



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vemodig saknad, så vackert och fint skrivet
2006-01-17

  stannar kvar
så vackert som bara du kan skriva.... och det andra stycket tar jag till mitt hjärta extra mycket så det påminner om de första dikterna ag fick av min älskade....
2006-01-15

    Agnieszka
alltid fastnar jag bland dina ord
de formar sig och lägger sig på mina fingrar
och jag kan inte låta bli att beundra dig
för ditt sinne att skapa poesi
2006-01-15

  Daniel_78 VIP
jag håller med rebeca men gillar
destu mer första stycket skarpt

"vänder sig tiden bakåt
söker sig skuggan till solen"
2006-01-14

    ej medlem längre
Finfin text,
speciellt gillar jag det andra stycket...
2006-01-14

    steffe struts
en liten fin dikt som kan tolkas ganska fritt.

älskar rubriken! nu är den upptagen :-( hade inte kommit på den själv :-)

stefan
2006-01-14

  Jessica Ebbesson
Finstämda ord. Härligt att läsa denna
morgonstund. *Myser*
2006-01-14

  Per Rydberg
Härligt varma morgonord. Mättade av mänsklig längtan! En njutning att läsa!
2006-01-14

  rebecca d VIP
liten mjuk dikt...längtan, hopp.

så kom, smyg tätt intill....
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath