Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske?

 

jag observerar

det jag ser

som blir det jag tänker

och om jag säger det 

säger jag det

kanske 

med eftertanke

och det kanske känns ganska bra?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-08 21:16



Bookmark and Share


  Rise Little One
Svårt att tänka klart här ;)
2011-11-08

    ej medlem längre
en reflekterande text som kan ge mersmak :)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP