Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

jag observerar dig

här och nu

och det jag ser

är inte bara vackert

nej det är mer

mer än så

jag känner och ser

hur dina händer leker med min hud

hur dina läppar glöder av passion

hur dina ögon berättar om sagors vackraste djup

hur din hud är elektrisk i min närvaro

jag känner gnistor som far

här och nu

 jag tänker tankar

av djupaste kärlek

jag tänker tankar

om passionens innersta dimension

ja jag vet

du är mitt livselixir 

min djupaste kärlek




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-10 00:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du värmer av din värme.........
2011-11-10

  Anya VIP
Varm om kärlekens kraft.
2011-11-10

  Mona Drugge
Bara så himla fantastiskt gnistrande kärleksvackert skrivet. Mycket fina rader..
2011-11-10

    ej medlem längre
Waow !!!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP