Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill...

jag ser och hör

hur    du    gör

jag observerar

jag tänker

jag känner

och vill

 

bara vill




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-11 16:41



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Är du helt hundra på det?
Hi Hi

Mera kramar!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP