Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begåvade du

begåvade du

 

du ger mig

 

gåvor

 

och

 

är begåvad är att ge

 

begåvad

 

när någon ger

 

det man ber om att få

 

utan att man ber om det

 

gåvorna

 

och det gör du

 

gåvor i formen av ord

 

skönare

 

än alla gåvor

 

ja just dina är

 

de mest fina man kan få

 

och det är det du ger mig

 

vackra gåvor

 

av kärlek

 

din kärlek

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-16 23:35



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så underbart vackert är såna gåvors ord att få. Mycket fina rader..
2011-11-17

    ej medlem längre
Fin "hyllning " !
2011-11-16

  GigantAdamas
vEM SKRIVER DU TILL?
2011-11-16

    Birgersdotter VIP
Helt underbar.....
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP