Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se kärleken vide amor

 

jag älskar
jag
älskar
se
kärleken

 

jag älskar

jag

älskar

se

kärleken

amo
ego
amor
vide
amor



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-20 22:37



Bookmark and Share


    lory
man behöver inga ord

du säger allt
2011-11-21

  Stjärnöga
underbart
berörandevacker..
2011-11-21

    ej medlem längre
Du skriver om kärlek så att det känns ända in i hjärtat.
2011-11-20

    Birgersdotter VIP
Som en vacker väggpoesi
2011-11-20

  Osvalds_Dotter VIP
Du ser Kärleken,,

Du visar genom dina texter,,

hur Kärleken,,

berör,,

Dig.

/Jenny
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP