Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksugn

Kärleksugn

lugna min själ

piska ömt min kind

så att min hud förstår

ditt budskap

rista i ljuset

skrifter av lycka

lycka

smycka min själ

finn

finn det

vinn

vinn allt

allt är lycka

i en dåres ögon

så låt mig då vara

vara en dåre

om så

så är lycka

är kärlek

kärleksugn

brinn i min spis

tåra mina ögon visa

glimma is stjärnljus på

den himmel jag ser

och är

vandra

vandra

ej mer

i mörker

låt mörker bli 

bli strålande

stjärnfamn

och himmel

himmel i mig

ljus är lycka

eld är spis

är kärlek

kärleksugn

fyll mitt liv

Kärleksugn

lugna min själ

piska ömt min kind

så att min hud förstår

ditt budskap

rista i ljuset

skrifter av lycka

lycka

smycka min själ

finn

finn det

vinn

vinn allt

allt är lycka

i en dåres ögon

så låt mig då vara

vara en dåre

om så

så är lycka

är kärlek

kärleksugn brinn i min spis

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-26 00:00



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Vackert!
Jag gillar verkligen dessa återkommande ord:
"allt är lycka
i en dåres ögon"

Så perfekt!
2011-11-26

    AA VIP
Fint.
2011-11-26

    ej medlem längre
Jättefint din lilla dåre !!!
2011-11-26

    ej medlem längre
Så fint!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP