Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar dig

Jag längtar dig

guds hus

jag längtar dig nu

jag längtar dig så

då 

fyll mig så

alltid med lugn 

lugn och frid

i liv

i kärlek

fyll mig så

med dina toner

där jag alltid älskat dig

guds röst inom mig talar så vackert

jag är din boning 

jag är ditt hus

jag är dina änglar

i ljus och kärlek

jag är din frid

tid för tid

lyssna så

hör hur änglar

viska dig sanningen

sanningen är här

sanningen är nu

lycka och frid fyller dem

som i mitt hus är

där du är mig så kär

guds frid guds hus

gud bor i er alla

i dig i mig

tid för tid

guds hus

är en kyrka ett hem

ditt hem

där är du alltid hemma

Jag längtar dig

guds hus

jag längtar dig nu

jag längtar dig så

då 

fyll mig så

alltid med lugn 

lugn och frid

i liv

i kärlek

fyll mig så

med dina toner

där jag alltid älskat dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-26 11:15



Bookmark and Share


    lory
så gudomligt
2011-11-26

    Birgersdotter VIP
Vacker om en varm tro
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP